Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dirk Steenbeke, founder en CEO van Passe Partout NV:

"Ik mis bij veel ondernemers de frisse en enthousiaste energie"

Er ging in het afgelopen jaar bijna geen week voorbij of ons nieuwsplatform had positief nieuws te melden. Als we het CBS mogen geloven - en daar twijfelen we geen moment aan - hebben met name de woningrichters een topjaar achter de rug. Zeker het laatste half jaar.

Ook Dirk Steenbeke, een ondernemer in hart en nieren, van Passe Partout NV kijkt heel positief terug op 2019. "We hebben ons beste jaar ooit gedraaid", laat hij zonder enige terughoudendheid weten. "We zitten blijkbaar de laatste jaren in een positieve flow met de juiste modellen, juiste sfeer en juiste marketing. We blijven (gelukkig) in die tred doorgaan. Met dank aan al onze klanten die in ons blijven geloven en ons hun vertrouwen blijven geven", wil hij gezegd hebben.

Dirk Steenbeke (rechts) van Passe Partout in een onderonsje met vennoot Philippe Corthouts (Recor Group) op Meubelbeurs Brussel.

Wat was voor jouw bedrijf een hoogtepunt in 2019?
"Beurs Brussel 2019: we hebben onze beste meubelbeurs ooit gedraaid. Alles klopte: modellen, geur, muziek, decoratie, klanten enthousiast, genieten! De postieve flow geeft ons energie om steeds de lat hoger te leggen wat dan weer resulteert in nieuwe en mooie projecten. En onze klanten kunnen dit met volle teugen appreciëren."

Met welk gevoel sluit je 2019 af?
"Met een dubbel gevoel: voor ons is en was het een dikke prima, maar onze branche heeft te lijden. De ziel is er wat uit en klanten worden moe. De frisse en enthousiaste energie mis je bij veel ondernemers. En dat is jammer. Het is nét dat wat je nodig hebt om te boksen tegen de negatieve spiraal." 

Wat ga je anders doen in 2020?
"Niet meteen 'anders', maar we gaan wel weer leuke verrassingen brengen. Onze klanten opnieuw teasen met fraaie ontwikkelingen, stoffen, opstellingen, presentaties. De bal moet blijven rollen en daar moet je energie in steken. En dat is nou net wat wij graag doen met ons hele team!"

Op de jaarlijkse huisshow brengt Passe Partout het zesde coffee table boek uit. Dirk ziet het nog steeds als de geboorte van een levenswerk.

Staan er nog leuke dingen op de planning in 2020?
"In januari staan we weer in Keulen, een heel leuke beurs op internationaal vlak. Steeds de kleine wereld die interesse heeft in je collectie, echt kicken. In februari de voorjaarsbeurs op De Woonindustrie. In juni - op de huisshow - brengen we weer onze coffee table boek, de zesde in rij. Ook al wordt het een gewoonte, steeds is het de geboorte van een levenswerk waar we met het hele team aan werken en apetrots op zijn.
Dan in september de najaarsbeurs op DWI en in november de beurs van Brussel.
Voor ons is een beurs steeds een feestje waar we onze nieuwe creaties met fierheid tonen aan onze klanten wat we nog steeds niet zien als een verworven recht dat ze naar onze stand(en) komen, maar nog steeds van harte dankbaar zijn dat ze dit in grote getale doen."

Meer informatie:
Passe Partout 
Wilfordkaai 10B/C
9140 Temse (Belgium)
info@passepartoutnv.be
www.passepartoutnv.be