De redactie van Wonen360 wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2020

Als redactie van Wonen360 blikken we positief terug op 2019. Het jaar waarin we tientallen beurzen en bedrijven hebben bezocht, voor het eerst (betaalde) samenwerkingen met bedrijven en beurzen zijn aangegaan, een enorme toename van het aantal nieuwsbriefabonnees hebben gezien en veel nieuwe connecties zijn aangegaan. Allemaal mooie, dankbare zaken waar we met gepaste trots op terugkijken.

We zien uit naar 2020. Een jaar waarin veel op de planning staat. We hopen onze lezers weer dagelijks te kunnen voorzien van al het B2B nieuws dat speelt binnen de interieur- en woonbranche, met name gericht op Nederland en België (Vlaanderen). Ook hopen we weer mooie fotoreportages van beurzen te publiceren.

Heel hartelijk dank voor het vertrouwen in ons als team. We zien het komende jaar uit naar nieuws, beurzen, fotoreportages, bedrijfsbezoeken en fijne samenwerkingen.

Namens Uitgeverij Boekhout, waarvan Wonen360 onderdeel is, hele fijne feestdagen toegewenst met alle dierbare mensen om je heen. Tot in 2020!

Ons kantoor is van 25 december tot en met 1 januari gesloten. Groet namens het team van Wonen360!
Marie-Elise Bruins Slot - Boekhout
Leo Elenbaas
Amber Sturris
Sietse Hielkema
Jedid-Jah Boekhout


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven