Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Designteam heeft ruim 150 jaar ervaring in de meubelbranche"

Meubelgroothandel Black Label kondigt internationale lancering aan

Black Label, een nieuw meubelgroothandel concept, kondigt haar internationale lancering op de IMM in Keulen aan. Het nieuwe merk heeft een Nederlands hoofdkantoor en distributiecentrum, de totale productie vindt plaats binnen de EU."We zijn klaar om de Europese meubelmarkt te bestormen met onze volledig Europese organisatie en operatie. Ons jonge en ambitieuze designteam wordt gecombineerd met meer dan 150 jaar gezamenlijke ervaring in de meubelbranche. Dit creëert de combinatie van creativiteit en passie voor interieur design", vertelt Falco Vilé namens Black Label.

"Wij gebruiken de beste materialen voor onze collecties: handgeselecteerd vol-aniline leer uit looierijen in Italië, fijngeweven linnen uit België en velours. Dit, gecombineerd met ons duurzaam gegroeide en zorgvuldig geselecteerde massieve eiken, is wat onze meubels definieert. Alle producten worden handgemaakt door ambachtslieden op onze productielocaties. Daarmee hebben we alle stadia onder controle, van ontwerp tot uitlevering, en alles daar tussenin. Dit geeft ons de gelegenheid om kwaliteitmeubels te produceren tegen een eerlijke prijs."Black Label is een B2B groothandel. Alle collecties zijn uit voorraad leverbaar, en worden wereldwijd, rechtstreeks vanuit het distributiecentrum geleverd.

Black Label is te vinden op IMM van 13 tot en met 19 januari in hal 10.1, stand C050A. 

Meer informatie:
Black Label
Info@pureblacklabel.com
www.pureblacklabel.com