Focus lanceert nieuwe gashaardmodellen

De geschiedenis van de gashaarden van Focus zijn gekenmerkt door een perfecte balans tussen het creëren van technische beperkingen en milieunormen. Met het nieuwe gasassortiment blijft het bedrijf uit het Franse Viols-le-Fort weer verbazen: vuur is niet alleen mooi, het is ook eenvoudig en functioneel.

Het ontwerp van de Focus-modellen is nu beschikbaar in de gasversie: een plug-and-play-technologie die perfect integreert met de onmiskenbare esthetische lijn van Focus.
  
Er zijn 16 modellen, waarvan 9 hermetisch gesloten modellen en 7 modellen met open haard. Met een eenvoudig handgebaar gehoorzaamt het vuur aan elk verzoek van de gebruiker. De gashaarden van Focus worden op afstand bediend. Ze combineren ergonomie en moderniteit en beantwoorden volledig aan de behoeften van de hedendaagse samenleving, zowel op het gebied van comfort als snelheid van de verwarming.

Naast het in- en uitschakelen, kent de afstandsbediening verschillende functies, waaronder: temperatuurregeling, automatisch programmeren en een energiebesparende modus. Wat esthetiek betreft, maken de decoratieve keramische keien, vergelijkbaar met die van een normaal houtvuur, de ervaring van vuur nog realistischer. Niet in de laatste plaats zal de gebruiker kunnen profiteren van de hitte van het vuur zonder zich zorgen te hoeven maken over de toevoer van brandstof.

Alle haarden in het Focus-gasassortimemt zijn CE-gecertificeerd en kunnen worden voorzien van aardgas of LPG. Dankzij de gebalanceerde flowtechnologie, waarvoor de externe luchtinlaat door de schoorsteen gaat zonder de omgevingslucht te verstoren, zijn deze haarden compatibel met de meest recente voorschriften voor energie-efficiëntie.


  
Slimfocus: het gasmodel is al een designicoon geworden
De bijzonder beperkte grootte maakt verschillende installaties mogelijk, in een centrale, muur- of hoekpositie. Het unieke silhouet, waardoor het een model van grote waarde is in de Focus-collecties, en dat hem talloze internationale ontwerpprijzen heeft gewonnen, voegt uitzonderlijke thermische prestaties toe.

Meer informatie;
www.focus-creation.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven