Lifestylemerk Dôme Deco heeft een nieuwe winkel in Berlijn geopend. "We hebben sinds kort een retail shopconcept in het bekende grootwarenhuis KaDeWe in Berlijn", vertelt Aurelie Rybski. "Dat we nu ook aanwezig zijn in de hoofdstad van Duitsland, is een opportuniteit voor Dôme Deco om nog meer zichtbaarheid te verkrijgen in het land. We beschikken over een showroom van 800 m2 net over de grens, wat  dit shopconcept interessant maakt voor toekomstige samenwerkingen."Ideale plek
Aurelie vervolgt: "Dôme Deco staat voor cosmopolitan living. We zijn zowel distributeur als ontwerper en richten ons op de projectmarkt en hospitality, maar ook op retail, wat zich nu vertaalt in het shopconcept in KaDeWe. Dit is een luxe grootwarenhuis dat mensen van over de hele wereld aantrekt. Het is de ideale plek voor Dôme Deco om zich te positioneren tussen alle andere luxe interieurmerken."


Signature items
"Qua producten werd er vooral gewerkt met onze signature items; onze identiteit wordt erin weergegeven en alles is typisch Dôme Deco.
We richten ons niet enkel op het decoratiegedeelte, maar ook op echte meubelconcepten. De thema’s die er voornamelijk in terugkomen zijn Authentic en Essential uit onze winter 19/20 collectie."

Authentic
De Authentic-collectie bestaat vooral uit handgemaakte producten. Deze producten omvatten vaak een verrassende combinatie van verschillende materialen. Het kleurenpalet is hierbij vooral warm.

Essential
Essential is een thema waarbij alles iets 'cleaner is. Hierbij richt het merk zich op de essentiële luxe en wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van blauwe tinten.

"Door de bekendheid van KaDeWe, krijgen we ook de kans ons te tonen aan andere potentiële klanten op de retailmarkt die geïnteresseerd zijn in een Dôme Deco shopconcept in hun eigen zaak."

Meer informatie:
Dôme Deco
info@domedeco.com
www.legacy.domedeco.com