Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe showroom Arma Keukens en Sanitair

De medewerkers van Arma Keukens en Sanitair hebben dit jaar om meerdere redenen hevig naar de decembermaand uitgekeken. Afgelopen vrijdag is een compleet nieuwe showroom met kantoor, magazijn en werkplaats in gebruik genomen. Burgemeester Van de Weerd verrichtte de officiƫle openingshandeling van het pand aan de Kering 6 in Nunspeet. Daarna was er een receptie voor leveranciers, medewerkers van DB KeukenGroep en de bedrijven die het pand hebben gerealiseerd.De tijd van het huren van extra magazijnruimte en het delen van bureaus is voorbij voor het personeel van de keuken- en badkamerspecialist. Op het terrein van ruim 11.000 vierkante meter is meer ruimte voor keuken- en badkamerpresentaties, opslag, onderhoud en administratie. De nieuwe showroom telt ruim 1800 vierkante meter waar permanent veertig actuele keukens in allerlei stijlen en prijsklassen getoond worden.

De showroom biedt allerlei keukenstijlen, van moderne keukens, houten keukens, stalen keukens tot landelijke keukens. Ook is er veel te zien op het gebied van inductiekoken, stoomovens en werkbladafzuiging. Bezoekers kunnen zelf de werking en bediening van alle keukenapparatuur ervaren. Ook kunnen klanten volop inspiratie opdoen tussen de meer dan dertig moderne badkamers die de laatste woontrends duidelijk laten zien.Energieneutraal pand
Het twee verdiepingen tellende nieuwe pand is duurzaam en compleet energieneutraal gebouwd. Warmtepompen koelen en verwarmen het gebouw door middel van aardwarmte. Zonnepanelen op het dak wekken de benodigde stroom op en maken gasaansluitingen overbodig. Alle verlichting in en rondom het pand bestaat uit led-verlichting.
Wouter Roordink, bedrijfsleider van Arma Keukens en Sanitair heeft de dagen tot de opening afgeteld. "Het pand is stijlvol geworden en biedt meer ruimte en mogelijkheden. Nu kunnen we onze klanten beter bedienen dankzij onze grotere werkplaats, magazijncapaciteit en showroom."

Onderdeel van DB KeukenGroep
Arma Keukens en Sanitair maakt deel uit van DB KeukenGroep, het familiebedrijf dat al ruim een kwart eeuw naar keukens met een 9+ streeft. Via zeven landelijke vestigingen worden klanten ontzorgd met hoge kwaliteit keukens, eigen montage en uitstekende service. Op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl scoort het bedrijf hoog op klanttevredenheid. Momenteel wordt de opening van een achtste vestiging in Berkel en Rodenrijs voorbereid.

Meer informatie:
Arma Keukens en Sanitair
Kering 6
8072 TD Nunspeet
T: 0341 - 26 11 74
info@armakeukens.nl
www.armakeukensensanitair.nl

Publicatiedatum: