De komende editie van het podiumforum van IMM Cologne, The Stage, zal niet alleen gefocust zijn op lezingen over de huidige kleur- en inrichtingstrends, maar ook in het bijzonder op duurzaamheid en toekomstige manieren van leven.
Een derde van de prestigieuze sprekers zal van buiten Duitsland komen. Tal van gerenommeerde ontwerpers en interieurprofessionals zullen hun kennis gratis delen met bezoekers van IMM Cologne 2020.

Gedurende de week in januari verandert 'The Stage' in hal 3.1 van Koelnmesse in de hotspot voor experts en specialisten uit de interieurontwerpwereld. Hier worden toekomstige ontwikkelingen gepresenteerd en woonconcepten en -trends besproken. Met The Stage biedt het Interior Business Event IMM Cologne 2020 opnieuw een overzicht van de nieuwste trending-onderwerpen in het thuisleven. Experts uit verschillende delen van het interieurontwerp zullen bezoekers informatie en tips geven over het inrichten van hun eigen huis. Zoals gewoonlijk zullen alle presentaties live worden vertaald in het Duits en Engels.Programma
Het dagelijkse programma wordt geïntroduceerd met een overzicht van de huidige trends en nieuwe ontwikkelingen op IMM Cologne 2020 door designjournalist en trendonderzoeker Frank A. Reinhardt. De ontwerpers van 'Das Haus' Alberto Sánchez en Eduardo Villalón ,van de MUT-studio, presenteren het concept voor hun installatie van de leefruimte. Met hun versie van 'Das Haus - Interiors on Stage' zal het Spaanse designduo hun visie presenteren voor hedendaags, buitenshuis georiënteerd wonen - getiteld 'A la fresca'.Sprekers van over de hele wereld
Met een derde van de lezingen op de beurs door sprekers van buiten Duitsland, is het trendforum internationaler dan ooit tevoren. Zo zijn er onder andere sprekers uit Spanje, de Verenigde Staten, Libanaon, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Nederland, Zweden en Italië. Meer informatie:
IMM Cologne
www.imm-cologne.com
imm@visitor.koelnmesse.de