Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Te zien op Domotex 2020 in Hannover

Oriental Weavers brengt schoonheid niet alleen naar de vloer

Oriental Weavers behoort tot 's werelds grootste fabrikanten van machinaal vervaardigde tapijten. Het in Caïro gevestigde bedrijf zal zijn interpretatie van het thema van DOMOTEX 2020 'Atmysphere' presenteren onder de vlag 'Floor & More' met een gecoördineerde ruimte van producten voor vloeren, stoelen en muren.

De Oriental Weavers Group is al vele jaren een vaste DOMOTEX-exposant en vertoont een constante en altijd nieuwe bron van verbazing en inspiratie. Het bedrijf, dat in 1979 in Caïro is opgericht door Mohammed Farid Khamis, is misschien begonnen als een bescheiden operatie met één weefgetouw, maar het succesverhaal maakte altijd deel uit van een veel groter, ouder verhaal dat duizenden jaren terugging tot de linnen textieltradities van Noord-Egypte. Tegenwoordig is Oriental Weavers een van 's werelds grootste fabrikanten van machinaal vervaardigde tapijten en een wereldleider op het gebied van getuft tapijt met inkjetprint.

Vloerbedekking, kussenbekleding en wandtapijten in perfecte harmonie
Oriental Weavers' interpretatie van de 'Floor & More'-dimensie van het thema 'Atmysphere' behelst een perfect op elkaar afgestemd ensemble van vloerbedekking, kussenbekleding en wandtapijten waarmee het een ​​geïntegreerde showcase van welzijn en schoonheid creëert. Het pronkstuk van de collectie heet 'Seychelles', een modern machinaal geweven tapijt met een sfeervol, abstract patroon in koele tinten. 'Seychelles' is verkrijgbaar in vijf maten en vormt een sublieme symfonie met 'Kelim', een collectie van kussenbekleding, ook van Oriental Weavers - sportieve vintage designs in warme tinten. De bekledingen zijn ook perfect voor leuningen en kussens, waardoor een zeer effectieve overgang ontstaat tussen de wandtapijten van de 'Seychelles' en vloerbedekkingen in oosterse stijl. 'Kelim' is verkrijgbaar in drie maten en gemaakt van een slijtvaste mix van chenille, viscose en polyester, voegt essentiële tonen toe om een ​​prachtige harmonieuze sfeer in de kamer te creëren.

U kunt de producten en diensten van Oriental Weavers Carpet bij DOMOTEX bekijken in Hal 5, stand A16.

Meer informatie:
Domotex
www.domotex.de

Publicatiedatum: