Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iconic Award voor Siematic SLX

De nieuwe greeploze SieMatic SLX zorgt voor veel respons van klanten en dealers wereldwijd. Nu heeft het nieuwe keukenconcept de internationale jury van experts bij de ICONIC AWARDS 2020: Innovative Interior al overtuigd en de hoogste "Best of Best" -prijs in de categorie "Keuken en huishouden" ontvangen. De wedstrijd, georganiseerd door de Duitse Design Council, is gericht op alle bedrijven in de interieurindustrie en hun partners in interieurontwerp. Volgens haar eigen verklaring is haar missie om "het beste uit alle gebieden van het interieur te ontdekken en te belonen".

Meer leefruimte dan een keuken
Volgens de vijfkoppige jury maakt de SieMatic SLX PURE indruk met duidelijke lijnen en grote verhoudingen. "Slim geïntegreerd licht laat het werkblad in de lucht zweven, wat de indruk van elegantie en hoge kwaliteit nog verder versterkt. hier worden ook de verzonken grepen genoemd die, als een ontwerpelement, bovendien de buitengewone ontwerpnormen onderstrepen."

Dit past perfect bij de kern van de SieMatic SLX, die de fusie van keuken en woonkamer illustreert. Omdat het zowel functioneel als esthetisch is, zowel keuken- als designobject. Achter elegante oppervlakken, filigraan verhoudingen en transparante oppervlakken ligt de hele SieMatic-keukenkennis: van de slechts 6,5 millimeter dunne elementen tot het intelligente interieur en de volledig opnieuw ontworpen horizontale en verticale verzonken grepen met discreet ge├»ntegreerde en individueel regelbare latlatten. De bijpassende vitrines geven extra lichtheid - met schijnbaar zwevende uittrekelementen en transparante deuren en zijkanten.

Meer informatie:
Siematic
www.siematic.com

Publicatiedatum: