Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

M line zet eerste stappen op de Franse markt

M line heeft de eerste stappen op de Franse markt gezet. Het bedrijf nam deel aan de beurs Esprit Meuble in Parijs die afgelopen vrijdag startte en gisteren, dinsdag 10 december, de laatste dag beleefde. Bart Elegeert vertegenwoordigde M line, onderdeel van DBC International (Beter Bed Holding), op de meubelbeurs. "Terugkijkend zijn we blij met de getoonde interesse die er vanuit de Franse slaapmarkt is gekomen. Ik denk dat er zeker kansen liggen voor M line. Men was vooral geïnteresseerd in en ook gecharmeerd van het technische verhaal van onze matrassen. Ook de connectie die we hebben met de sport - zeker het wielrennen - spreken de Fransen aan", aldus Bart.

 

"We hebben al met een aantal dealers zaken kunnen doen. Zij hebben concreet hun eerste bestellingen bij ons gedaan. Dat was erg leuk. Verder hebben een aantal grotere ketens op het gebied van slaapcomfort - met vaak 100 tot 200 winkels verspreid door het land - verregaande interesse getoond. Ook zij vonden ons product interessant. Hoe concreet het uiteindelijk allemaal wordt, dat is afwachten. Ook die bedrijven gaan niet over een nacht ijs. Voordat je daar binnen bent, moet je geduld betrachten", weet ook Bart.

Voor M line was het de eerste kennismaking met de Franse markt. Bart Elegeert (zie foto): "We hebben daar sinds een paar maanden al wel een verkoper lopen, maar als bedrijf is het belangrijk dat je via een beurs als deze je laat zien aan het grote publiek. De eerste twee dagen waren speciaal voor de consument, maar die liet het afweten. Het was de eerste keer dat er zulke consumentendagen gehouden werden. De opkomst was heel matig. Het gevolg was ook dat er in die twee dagen bijna geen professionals kwamen, omdat zij dachten dat er veel particuliere bezoekers rond zouden lopen. De geringe animo kwam vooral door stakende vakbonden, waardoor het openbaar vervoer voor een groot deel plat lag. Er heerste onrust. Dat was vooraf ook aangekondigd, waardoor mensen liever thuis bleven.
Uiteindelijk hebben we dankzij de zondag en de maandag toch nog een goede beurs gedraaid. Dinsdag was de beurs overigens al om 2 uur afgelopen, maar reeds in de ochtend was er geen bedrijvigheid meer", vertelt Bart, die dus uiteindelijk wel met een tevreden gevoel Esprit Meuble heeft achterlaten.De producten van M line zijn te vinden bij ruim 180 slaapspeciaalzaken en 97 winkels van Beter Bed in zowel Nederland als Belgi├ź. Naast Official Sleep Supporter van de Oranje Leeuwinnen heeft het de laatste jaren naam opgebouwd als sponsor van verschillende, succesvolle Nederlandse sportploegen. Onder andere TeamNL van NOC*NSF, Kjeld Nuis en de schaats- en wielerploeg van Jumbo-Visma slapen op de matrassen van M line.

Meer informatie:
DBC International BV
Linie 27
5404 AR Uden
0413 243051
www.dbcinternational.nl
info@dbcinternational.nl