Het in Polen gevestigde Decora is op DOMOTEX 2020 om een ​​vloerbedekking te presenteren die, ondanks zijn innovatieve minerale kern, de geheimzinnige uitstraling van echt hout heeft.  

Sinds de oprichting in 1994 is Decora een van de belangrijkste innovatieve spelers van Polen op het gebied van vloerbedekking en de bijbehorende accessoires. Als vaste gast op 's werelds toonaangevende beurs voor de vloerindustrie - DOMOTEX in Hannover - zal het bedrijf in januari terugkeren met een hele reeks interessante nieuwe exposities. Een van de hoogtepunten op de show zijn ongetwijfeld de nieuwe vloerbedekkingen in het Amaron Wood Design-assortiment onder de merknaam Arbiton.

In de aanloop naar de beurs promoot Decora zijn Amaron-vloer met de pakkende slogan: "Zo mooi als hout - zo praktisch als keramische tegels". Dit laatste komt vooral door de HD-minerale kern van de vloer, die is gemaakt van een mengsel van natuurlijk gesteentemineralen en geavanceerde polymeren.

Naar eigen zeggen gebruikt de fabrikant deze ingrediënten om een ​​100% waterdichte vloer te creëren met een ongeëvenaarde robuustheid. Niet alleen is de extreem dichte minerale kern ontworpen om ideaal te zijn voor vloerverwarmingssystemen, de uitstekende dimensionale stabiliteit zou  bovendien vrijwel alle expansie over gebieden tot 200 vierkante meter bijna volledig voorkomen - zelfs in zeer zonnige kamers. Ondanks de minerale basis en alle voordelen die daarmee gepaard gaan, lijkt het Amaron Wood Design-assortiment - zoals de naam al doet vermoeden - naar verluidt heel veel op echt hout, dankzij zijn thermische eigenschappen en zachte oppervlaktestructuur.

Meer informatie:
Decora
www.decora.eu