Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Lenige atleten hebben turnoefeningen op dit toestel uitgevoerd"

Gymtoestel omgeturnd naar functionele ladekast

"Schrootmeester werkt hard aan een eerste thematische serie", vertelt Robin Koedood van Schrootmeester. "Een serie bevat verschillende woonitems, gemaakt van eenzelfde gebruikt voorwerp." Onlangs maakte Robin in opdracht Omgeturnd, dit meubel is een turnkast die is omgebouwd tot een functionele ladekast.



"Lenige atleten hebben indrukwekkende turnoefeningen op dit toestel uitgevoerd. Na behandeling van het hout en het leder, komt Omgeturnd beter tot zijn recht als ladekast. De houten binnenlades passen goed bij het uiterlijk van de kast. De lades zijn voorzien van een softclose systeem en een halve maan als handgreep. De ladekast houdt hiermee het minimalistische ontwerp van de turnkast", legt Robin uit.

Schrootmeester maakt interieurinrichting uit afgedankte voorwerpen.  De creaties hebben een minimalistische stijl. De gebruikte materialen blijven herkenbaar en de interieurinrichting heeft een puur en industrieel design. Met een meubel, lamp of accessoire van Schrootmeester komt ook een stukje geschiedenis in huis. Net die kleine imperfectie, de kras of het deukje, vertelt een verhaal. 

Meer informatie:
Schrootmeester
Kemperhof 13
3135 RS Vlaardingen
hallo@schrootmeester.nl
www.schrootmeester.nl

Publicatiedatum: