Gaskookplaat met geïntegreerde kap

De NikolaTesla Flame is een gaskookplaat met geïntegreerde kap gemaakt van gietijzer en glaskeramiek die is ontworpen door Fabrizio Crisà.

De eerste GAS-afzuigkookplaat is een innovatie die totale veiligheid biedt. Elica was de bedenker van de NikolaTesla Flame, dat afzuiging combineert met koken op gas.

Voortdurend onderzoek en in-house laboratoriumtesten hebben geleid tot een veilig product, dat volledig voldoet aan de wettelijke normen op het gebied van de output en het vermogen van de vlam. Hierdoor hebben degenen die graag koken de mogelijkheid om elk manier van koken te proberen, zonder teniet te doen aan de beste afzuigprestaties en de verwijdering van dampen en geuren, die alleen Elica-afzuigkappen kunnen garanderen.

De kookplaat van glas en gietijzer heeft vier branders plus een extra brander, een gietijzeren plaat, multifunctionele wokondersteuning, en een elektronische afzuigregeling.

Door de plaatsing van de Woksteun boven de zuigaansluiting is er een verbeterde afzuigkracht voor een intensere kookervaring. Alle gietijzeren componenten zijn afneembaar en kunnen worden gewassen in de vaatwasser. De keramische glazen kookplaat vereenvoudigt de dagelijkse reinigingswerkzaamheden.

Meer informatie:
Elica
www.elica.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven