Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vloeiend tafelontwerp van marmer wint prijs

Tafelontwerp Angelo M van Alinea Design is in de prijzen gevallen. Met gepaste trots deelt het bedrijf dit mee. Angelo M is de essentie van een ronde of ovale tafel in natuursteen, een sculpturale vorm, robuust materiaal, elegant belijning en verfijnde afwerking. De twee elementen, voet en blad, vormen samen één geheel. De onderzijde is één vloeiende curve vanaf de voet tot de tafelbladrand. De conische verbinding zorgt voor een stabiel geheel. 

Er zijn verschillende afwerkingen van het marmer mogelijk (gepolijst, gezoet, geborsteld, gefrijnd, gestraald en geborsteld). De basiscollectie omvat negen verschillende marmersoorten en verschillende afmetingen. Deze tafel is bruikbaar in een woning, winkel en kantooromgeving, als in de tuin. Gezien de tafel op één centrale voet kan steunen, kan er gemakkelijk een extra zitplaats gecreëerd worden. 

Ontwerper Leo Aerts: ''We zijn trots om aan te kondigen dat Angelo M de German Design Award in de categorie ' excellent product design Furniture ' heeft ontvangen! 🏆 Deze prijs wordt uitgereikt aan projecten die echt Pioniers bijdragen aan het Duitse en internationale design landschap. De uitspraak van de jury is duidelijk: "een tijdloos elegante tafel, die harmonieus in vele leefomgevingen kan worden gestoken en hen een exclusieve sfeer verleent."

''Angelo M is te bewonderen op IMM Cologne (13-19/01/2020)-Hall 03,1 stand D-011. 📌 Welkom op onze stand!''

Meer informatie:
Alinea
info@alinea.be
www.alinea.be   

Publicatiedatum: