Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maarten van de Goor blij met onderscheiding

De Shuffle van Jess wint óók designprijs

De ICONIC AWARDS voor innovatieve interieuroplossingen richt zich alleen op het beste van het beste in de meubel- en interieurbranche. De wedstrijd biedt een uniek platform voor uiteenlopende specialisten in het vak. Het vooraanstaande Nederlandse bedrijf Jess heeft binnen de categorie meubels deze toonaangevende prijs gewonnen vanwege de ‘voortreffelijke designkwaliteit’. 

Een ICONIC AWARDS-winnaar wordt aangewezen door een internationale jury van experts. Ben je in het bezit van deze prestigieuze prijs, dan mag je jezelf rekenen tot de top. Op 12 januari 2020 zal de prijs ceremonieel worden overhandigd in de Kölnischer Kunstverein in Keulen. Vervolgens zal de opening plaatsvinden van de ICONIC AWARDS 2020 Innovation Interior exhibition, waar de prijswinnende Shuffle te zien zal zijn ter gelegenheid van de IMM Keulen 2020. 

Directeur Jess, Maarten van de Goor: “Wij zijn heel erg blij met deze designprijs. Twee jaar geleden hebben we de Shuffle geïntroduceerd op diverse Europese beurzen. Het is een ontwerp van Robert Bronwasser, die met de Shuffle een verfrissende wending heeft gegeven aan ons assortiment. De Shuffle heeft een hele markante uitstraling en past perfect bij onze bestaande en doorlopende collecties. In november hebben we ook de German Design Award in de wacht gesleept met deze eyecatcher.” 

De serie bestaat uit banken, een fauteuil en chaise longue. Begin 2020 wordt de Shuffle eetkamerstoel gelanceerd. Het ontwerp is geïnspireerd op de pure materialen waar Jess bekend om staat en die een nonchalante en stoere uitstraling hebben. “De kern van deze collectie is dat je op twee manieren op een meubel kunt zitten: zo’n dubbele functie is nooit eerder vertoond. De meubelstukken zijn los en in combinatie op verschillende manieren te gebruiken. Dat maakt het leuk voor thuis, maar vooral ook voor hotellobby’s, restaurants en ontvangsthallen. Dat speelse is heel kenmerkend voor het ontwerp.” 

Jess is in 2020 wederom op alle belangrijke Europese beurzen te vinden, zoals in januari op de IMM Keulen, in februari in Stockholm, in april in Milaan en in september in Parijs en Londen. “Op alle beurzen zal naast de nieuwe collectie de German Design Award- en ICONIC AWARDS-winnaar – Shuffle – gepresenteerd worden.” 

Meer informatie:
Jess Design
info@jessdesign.com  
www.jessdesign.com 

Publicatiedatum: