Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eigenzinnige woonwinkel geopend met een vleugje entertainment

"Gewone winkels vind ik vaak maar saai"

Nederland is een opvallende woonwinkel rijker: SpekTakel. Dit nieuwste woonconcept van Jeroen Speksnijder, bekend van Cash or Trash en woonwinkel Spoor 38, maakt een gewaagde combinatie tussen vintage, nieuw, art, Scandinavisch design, blingbling en een vleugje entertainment.Unieke stukken
In de winkel zijn niet alleen de items te vinden die eigenaar Jeroen Speksnijder in het SBS6-programma Cash or Trash weet te bemachtigen, ook reist hij de hele wereld over in zijn zoektocht naar unieke stukken. Zo is een bijzondere collectie ontstaan die wekelijks verandert: van kitsch reclamebeeld tot authentieke bimbobox en van industriële barkruk tot extreme gietvloer of chique sofabank.
“Inkopen gaat bij mij op gevoel. Of het nu bij Cash or Trash is, een boedelverkoop ergens in Frankrijk of een galerie in New York", vertelt Speksnijder.

Hij vervolgt: "Als ik iets mooi vind, dan koop ik het. Daarnaast vind ik gewone winkels vaak maar saai. Er moet iets te beleven zijn, zodat je steeds je ogen uit blijft kijken. Dat heeft geresulteerd in deze eigenzinnige winkel vol bijzondere juweeltjes, waar je steeds weer iets nieuws ontdekt.”Ronddraaiende decors
Alleen al het gebouw waar SpekTakel gevestigd is, is een belevenis op zich: een voormalige garagewerkplaats waar een sfeer is gecreëerd die zich het beste laat omschrijven als een kruising tussen galerie, een Ibiza loungeclub en huiskamer. De vele unieke stukken worden er op originele wijze geëxposeerd, soms zelfs op ronddraaiende decors. Zo maakt SpekTakel winkelen een belevenis tot en met het afrekenen toe. Speksnijder heeft zelfs speciale buizenpost laten installeren, waarin je na het afrekenen je geld of creditcard met een mooie looping voorbij ziet vliegen.

Omdat SpekTakel Wonen alleen unieke stukken verkoopt, wisselt de collectie continu. De showroom van SpekTakel Wonen is van donderdag tot en met zaterdag in Amersfoort te bezoeken.Meer informatie:
Spektakel Wonen
Chromiumweg 10 
3812 NL Amersfoort
info@spek-takel.com
www.spektakelwonen.nl

Publicatiedatum: