Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Er is veel aandacht voor color blocking"

Rotterdam's hotel wint prestigieuze prijs

In Theater Amsterdam werden afgelopen week de winnaars van de Entree Awards 2019 bekendgemaakt. Ieder jaar beoordeelt een vakjury van hospitalityprofessionals de 50 meest onderscheidende restaurants, hotels, cocktailbars en nachtclubs in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. In 13 categorieën worden de felbegeerde horecaprijzen uitgereikt aan de meest toonaangevende horecaondernemers, -bedrijven, bartender en bierspecialist.

Best Hotel Design
Bij Best Hotel Design let de jury op de originaliteit, uitstraling en functionaliteit van het design en interieur van een hotel. Het gaat hierbij om zowel de publieke ruimten als de hotelkamers.

Supernova
Dit jaar werd het Supernova hotel in Rotterdam bekroont met de prijs: 'Best Hotel Design'. Eigenaar Glenn Severin vertelt: “Er is veel aandacht voor color blocking: iedere ruimte heeft een eigen kleur en weerspiegelt de kleurrijke Kruiskade met haar vele culturen. De Supernova-branding, onder andere op de rode vloeren, in personeelskleding en de bodycare in onze mini-shop, maken de details af. De achterkant van het pand heeft ten slotte een stiltetuin voor gasten, waar ook vier kamers aan grenzen.” Concraft Studio
Met grootste trots deelde Henk Ender, oprichter van Concraft Studio, mede dat hun klant de prestigieuze prijs gewonnen heeft.
Sinds maart 2009 specialiseert Concraft Studio zich in het realiseren van esthetische en gebruiksvriendelijke betonvloeren. Eerst alleen door het polijsten en impregneren van bestaande vloeren, de laatste jaren is daar het storten en monoliet afwerken van hun eigen vloeren bijgekomen.

Contaínr Affaìrs
Ook Contaínr Affaìrs, die verantwoordelijk waren voor de branding, droegen hun steentje bij. Concraft Studio maakte in dit project roze, lichtgrijze en groengrijze betonvloeren in slechts 20mm laagdikte op een houten ondervloer.Meer informatie:
Concraft Studio
[email protected]
www.concraft.studio

Contaínr Affaìrs
[email protected]
www.containraffairs.com

Publicatiedatum: