Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruimer, moderner en met de nieuwste modellen

Keukenfabrikant opent nieuwe showroom

Na acht maanden verrijst er aan de Antwerpsesteenweg 191 te Mechelen een compleet nieuwe showroom nadat de oude werd afgebroken. Ruimer, moderner en met de nieuwste keukenmodellen.

39 jaar ervaring
Dovy Keukens is een Belgisch bedrijf, dat reeds 39 jaar gespecialiseerd is in de productie van kwalitatieve maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer en verkoopt rechtstreeks van fabrikant naar klant.



Opening Mechelen
Begin april 2019 werd de oude showroom aan de Antwerpsesteenweg te Mechelen met de grond gelijk gemaakt en volledig heropgebouwd. Om de klanten nog meer keuze te geven, werd geopteerd voor een moderne toonzaal, dubbel zo groot, met veel glas en een natuurlijke lichtinval om een 50-tal nieuwe keukenmodellen nog beter in de kijker te zetten.

Feestweekend met sterrenchefs
De opening van de nieuwe showroom wordt met luister gevierd. Op vrijdag 6 december nemen de keukenconsultants officieel hun intrek in het nieuwe gebouw. Zaterdag 7 december komt er een chef van Siemens langs om uitleg te geven over de nieuwste keukentoestellen en de zondag 8 december is het de beurt aan een chef van AEG. Op donderdag 12 december worden de genodigden verwend met een uitgebreide winterbarbecue en bijpassende drankjes in het gezelschap van acteur Peter Van de Velde. Peter Van Asbroeck demonstreert zijn kooktalent op zondag 15 december en op zondag 22 december gaan ze de Marokkaanse toer op met een kookworkshop met bijhorende hapjes van Zahia’s Cuisine. Daarnaast zijn er in december ook tal van (eindejaars)acties gepland.

Meer informatie:
Dovy Keukens
inge.moerman@dovy.be
www.dovy.be

Publicatiedatum: