Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor introduceert luxueuze tapijtcollectie

Satino-SDN, de Solution Dyed opvolger van de jaren bekroonde Satino-S is een luxueus tapijt voor elke ruimte in huis. Deze is uitgevoerd met 100% door-en-door-geverfd Solution Dyed 6.0 Polyamide – Soft Yarn.

Dit veerkrachtige garen combineert de nieuwe garentechnologie met schoonheid waardoor deze tapijtkwaliteit “soft to touch”, “stain resistant” & “bleach cleanable” is.

Satino-SDN is een hoogwaardig tapijt met een hoge comfortklasse. Het voelt zacht aan, alsof je op lucht loopt. De garens zijn niet alleen superzacht, maar ze bieden ook slijtageprestaties. Omdat de kleur in de vezels zit, biedt ze lichtechtheid en vlekbestendigheid om jarenlang te genieten van dit kamerbreed tapijt. 

Het nieuwe tapijt is gemaakt volgens de nieuwe productienormen. Geschikt voor intensief woongebruik, trappen en zwenkwielen. Ze voldoet aan alle Europese eisen voor textielvloeren en is gecertificeerd door TUV (voor mensen met allergieën) en door GUT.

Meer informatie:
Interfloor
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: