Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking interieurontwerpers is officieel beklonken

Samenwerking TopInterieurOntwerpers is beklonken. De samenwerking tussen verschillende ontwerpers en architecten bestond al enkele jaren. Doordat ze verspreid werken over Nederland, van Friesland tot Limburg, vormen ze een deskundig platform. Daarom besloten zij begin dit jaar om de krachten te bundelen en een coƶperatie op te richten, met als doel een grotere markt op het gebied van interieuradviezen te kunnen bedienen.Door jarenlange ervaring en passie voor het vak weten de professionele interieurontwerpers van TopInterieurOntwerpers dat een interieuradvies het verschil kan maken van een goede ingerichte ruimte. "Of er nu een nieuwbouwwoning, kantoor, hotel, restaurant of school moet worden ingericht, voor iedere ruimte is een logische indeling nodig en zijn kleuren, verlichting, stijl en sfeer belangrijk", vertelt interieurarchitect Jeanine Lodders.

Tegenwoordig zien steeds meer mensen de toegevoegde waarde van een interieuradvies voor hun ruimte. De afgelopen tijd hebben steeds meer leveranciers die pvc vloeren, gordijnen, haarden, behang of andere producten verkopen de weg naar TopInterieurOntwerpers ook inmiddels gevonden.

Afgelopen week was de coƶperatie een officieel feit en dat moest gevierd worden.Meer informatie:
TopInterieurOntwerpers
info@topinterieurontwerpers.nl 
www.topinterieurontwerpers.nl 

Publicatiedatum: