Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Alle meubels van Sixinch worden gemaakt uit gecoat foam''

Designlabel opent eerste flagshipstore in België, na andere wereldwijde vestigingen

In 2003 werd het Belgische designlabel Sixinch opgericht door ondernemers Pieter Jamart en Michel Sels. Na de opening van vestigingen in China, Japan, India, de Filipijnen, Argentiniƫ, de Verenigde Staten, Rusland, de Verenigde Arabische Emiraten en Portugal werd ook de eerste flagshipstore in Belgiƫ geopend. De winkel is gelegen in Het Zuid in Antwerpen, waar meerdere meubelwinkels te vinden zijn.

Het assortiment van het Vlaamse bedrijf bestaat uit onder meer lounge meubilair, zetels, poefen en stoelen. Alle meubels van Sixinch worden gemaakt uit gecoat foam. De coating op de producten wordt direct op het schuim gespoten en is in alle mogelijke kleuren te verkrijgen. Omdat het meubilair naadloos en waterdicht is, is het geschikt voor zowel binnen als buiten. Hiernaast zijn de producten honderd procent recycleerbaar.Foam
Het foam kan in alle vormen gesneden worden, waardoor maatwerk de specialiteit van het foamcoatingbedrijf is. Tot op heden werd het foam in 2D uitgesneden, waardoor er in de fabriek geen mallen aan te pas kwamen. Dit zorgt ervoor dat maatwerk niet duurder is dan een seriemodel.STEEN
De opening van de winkel in de Diamantstad werd gevierd met een nieuwe collectie, genaamd STEEN. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de vormen gebaseerd op de natuur en organische stenen. In tegenstelling tot de andere collecties werkte Sixinch met drie mallen waarin de meubels worden opgeschuimd en gecoat.Meer informatie:
Sixinch
info@sixinch.eu
www.sixinch.eu 

Publicatiedatum: