Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerealiseerd Interieurplan in Didam:

'De toegepaste sfeer bestaat uit fijne lijnen met robuuste materialen en een chique touch'

In de showroom van Gilsing Wonen zijn grote collecties design meubels te vinden. De collectie bestaat uit diverse merken, zoals Leolux, Bert Plantagie, Eyye, Design on Stock, Artifort en meer. Ook voor hulp, met betrekking tot het interieur maken de interieuradviseurs een interieuradvies.

Wanneer het exterieur van een woning geheel naar wens wordt gebouwd, is het interieur minstens net zo belangrijk. Een tijdje geleden heeft Gilsing Wonen weer een interieur mogen realiseren voor een vrijstaande woning in Didam. Het bedrijf uit Zevenaar had in 2004 al eerder een interieurplan gerealiseerd voor deze klant en mochten dus ook dit project weer oppakken.



Sfeer & kleur
'Fijne lijnen met robuuste materialen en een chique touch.' Dit omschrijft in één zin de sfeer die is toegepast in deze woning. De rustige naturel tinten worden versterkt door de hoek in de zitruimte uit te voeren met een goudkleurig behang.



Ontwerp
Koken en dineren met familie en vrienden staat hoog in het vaandel. Een grote woonkeuken staat dan ook centraal in dit ontwerp. Om de ruimte optimaal te benutten is er een eetbank in de erker geplaatst. De lange eettafel met eetkamerstoelen zorgen voor een setting waar men de gehele avond kan natafelen.

De zithoek is ruim opgesteld. Comfort en lounge is belangrijk en wordt mogelijk gemaakt door de grote hoekcombinatie. Televisie kijken heeft geen prioriteit en is geen focuspunt in de zithoek. Door als het ware een hangend element om de televisie te plaatsen, verdwijnt deze optisch naar de achtergrond.



Meubelen & materialen
Contrasten in materiaal en vormgeving staan centraal in dit interieur. Fijne lijnen gecombineerd met robuuste materialen maken het geheel af. De fauteuil Hidde van het merk Label is hier een perfect voorbeeld van. De stoere leersoort en organische vorm zorgen voor een ware eyecatcher in deze ruimte. De salontafel van Beek Collection sluit aan bij de hoekbank op hoge poot, doordat het blad op een hoger subtiel frame is geplaatst.



Eethoek en verlichting
In de eethoek hebben de eetkamerstoelen Chief van Label eveneens een natuurlijke leersoort. De eetkamerbank Kiko van Bert Plantagie is uitgevoerd in een combinatie van okergeel kleurig leer en stof.

De verlichting van Secto Design die is toegepast boven de eettafel sluit aan in het totaalbeeld. Geschikt voor in de serre waar daglicht en uitzicht een belangrijke rol spelen.



Meer informatie:
Gilsing Wonen
[email protected]
www.gilsingwonen.nl

Publicatiedatum: