Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Architectuurguide neemt een bijzonder gebouw onder de loep

Living tomorrow today met Eco Smart-woning

Een Eco Smart-woning is een huis dat de beste en veiligste oplossingen biedt voor toekomstig wonen. Het is een duurzame, energiezuinige woning (energienul of energieplus) met een hoge kwaliteit. Ontworpen in een moderne, Scandinavische stijl en gebouwd met duurzame, recyclebare bouwstoffen. Het huis heeft triple beglazing en wordt uitgevoerd in verschillende maatvoeringen: van Tiny House tot ruime familiewoning. De oorsprong van Eco Smart-woningen ligt bij de firma Ecoreadyhouse, die in 2006 is opgericht in Zweden. In Polen is een moderne fabriek voor de productie van deze passiefhuizen.

Gesteund door de kennis en ervaring van de Zweden en de Polen startten Jan Kaan en Jerry van Amerongen in 2015 Procyon Nederland B.V., een bedrijf dat zich richt op de Nederlandse en Belgische woningmarkt. Van Amerongen: "Het principe van de Eco Smart-woningen is geïnspireerd door het Scandinavische minimalisme waarin eenvoud en functionaliteit samenkomen. In een Eco Smart-woning wordt gebruikgemaakt van het unieke KNX-systeem: de intelligente oplossing voor de aansturing van alle elektrische apparaten en apparatuur."

Meer informatie:
Architectuurguide
www.architectuurguide.nl