Woonwinkel Altijd Iets Moois is afgelopen weekend heropend. De winkel in wonen en lifestyle producten was voorheen gevestigd in Elst en heeft nu de deuren geopend in Oosterbeek. De wethouder van de gemeente Renkum, Jasper Verstand, verrichtte de opening door het ontsteken van een kerstboom. Het openingsweekend was in wintersferen met een kerstboom en glühwein. 

Eigenaresse Mariska van Angelen is erg blij met het nieuwe pand en de daarbij horende uitbreiding. "Voorheen zat mijn winkeltje van 30 m² aan huis en werden regelmatig ook de keuken en woonkamer als winkelruimte gebruikt. Het huidige pand is ruim 250 m² waardoor ik het assortiment flink heb kunnen uitbreiden."

"Alles kwam eigenlijk op het goede moment samen. Ik kom op veel beurzen en evenementen en via via kwam ik in contact met meubelmaker Arnoud Schneider. Hij zat met zijn bedrijf Arnshout in het huidige winkelpand maar wilde eigenlijk van de winkelbestemming af. Ik was juist op zoek naar een grotere winkel. We zijn samen rond de tafel gaan zitten en besloten met elkaar in zee te gaan. Arnoud huurt de kelder van ons en zijn meubels staan in de winkel, zodat ik ze mooi kan combineren met producten die ik verkoop", vervolgt Mariska.

"Ik verkoop banken, eetkamerstoelen en woonaccessoires van o.a. Aura Peeperkorn, Hoffz, House Doctor en Natural Luxury. Ook het volledige assortiment van Zusss is erbij gekomen. Daarnaast leveren we verf van Mia Colore, Raw Stones en unieke (oude) items, zoals kandelaars, schalen, ornamenten en meer."

"Onze dochter is afgestuurd als interieurdesigner en springt op zaterdag bij in de winkel. Zij wil zich verder gaan ontwikkelen en interieuradvies geven in de winkel of op afspraak bij de mensen thuis"

Meer informatie:
Altijd Iets Moois
Emmastraat 26
6862 GT Oosterbeek
info@altijdietsmoois.nl
www.altijdietsmoois.nl