Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor Boffi van Norbert Wangen

Roestvrijstalen keuken vindt beweging opnieuw uit; concept dat altijd blijft ontwikkelen

De K6 + 6 is een verborgen roestvrijstalen keuken met kookeiland dat is ontworpen door Norbert Wangen voor het Italiaanse bedrijf Boffi. Het is een concept dat zich altijd blijft ontwikkelen. Het geheim is om te weten hoe esthetiek te combineren met functionaliteit in het 'keukenblok'. Een uitdagend doel, dat de keukens van de 'K'-serie van Norbert Wangen met succes bereiken.

Tegenwoordig heeft de K5-keuken grotere afmetingen, een zichtbare kookplaat en massief iepen hout voor de schuifblad voor zowel wassen als werken in tegenstelling tot het roestvrij staal. De K6 vindt beweging opnieuw uit: het werkblad schuift langs de achterkant, K6 + 6 verdubbelt de lengte van K6 en biedt twee schuifbladen.

Technische kenmerken
- Integratie van de in 2018 gepresenteerde modellen met nieuwe oplossingen, nieuwe materialen en afwerkingen.
- Nieuwe accessoires voor werkbladen zoals snijplanken, roestvrijstalen roosters en kleine bakjes maken het aanbod compleet.
- Elegante houten kisten voor gebruik bij de bar en / of bereidingsfuncties zijn de andere nieuwe accessoires, die zijn ontworpen voor een multifunctioneel gebruik, niet noodzakelijkerwijs exclusief gewijd aan de keuken.

Meer informatie:
Boffi
info@boffi.com 
www.boffi.com 

Publicatiedatum: