Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnenhuisarchitect geeft tips vrij voor het decoreren van de perfecte kerstboom

Binnenhuisarchitecte Katalin Callahan uit Baltimore, die tevens CEO en oprichter is van dbkdecor geeft via haar Instagram account tips over hoe het interieur te decoreren. Nu onthult ze tips voor het versieren van de kerstboom, die tegenwoordig niet meer te missen is in het interieur rondom de decembermaand en de feestdagen. 

De eerste stap voor Callahan bij het versieren van een boom is het selecteren van de 'perfecte' boom. "Ik hou van besneeuwde bomen", zegt ze. "Ze geven zo'n geweldig gevoel." 

Mensen kunnen meer geld uitgeven aan een kerstboom die al besneeuwd is of het zelf doen, wat kan worden bereikt met een vernevel pistool, spray of zelfklevende poeders. 

"Het maakt niet uit welke versieringen je kiest, ze geven vrijwel allemaal een mooie kleur tegen een besneeuwde boom", vervolgt Callahan. Kunstbomen met hun eigen verlichting zijn de laatste jaren populair geworden omdat ze de decoratietijd verkorten.
Maar Callahan raadt eigenlijk af om die bomen te kopen. ''Er is niets erger dan je vooraf verlichte boom uitpakken en ontdekken dat de lampjes niet werken.''

''Elk jaar brengen ze mooiere kerstlicht- en lampkeuzes op de markt, dus ik vind het leuk om mijn eigen stijl te kunnen kiezen.''

Callahan gebruikt haar Instagram-profiel om interieurontwerpfoto's te delen, waaronder foto's met verschillende kerstbomen om volgers te inspireren hoe ze kunnen decoreren. Met elk van haar bomen kiest Callahan een kleurenthema dat dan 'knalt' doordat de boom eruit ziet alsof hij met sneeuw is bestrooid. 

Ze wisselt dan ook vaak tussen grotere en kleinere items, zoals het gebruik van grotere strikken en kleine ornamenten, om een ​​visueel aantrekkelijkere boom te maken. 

Met behulp van de boomtips van Callahan helpt ze iedereen om een ​​decor te bereiken dat eruit ziet alsof het rechtstreeks uit een tijdschrift komt, aldus de binnenhuisarchitecte tegen DailyMail.