Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Parador parket-highlights:

"Natuurlijke vloerbedekkingen zijn een trend"

Vloerenbedrijf Parador presenteert met haar parket highlights, een breed scala aan kleuren en formaten, die de diversiteit van het materiaal hout tonen. Volgens Parador zijn natuurlijke vloerbedekkingen een echt trendproduct. "Parket is natuurlijk en gezond om op te wonen, waardevol en maakt een individueel design mogelijk door een verscheidenheid aan ontwerpen, formaten en oppervlakken", vertelt een woordvoerder van het vloerenbedrijf.

Eik is één van de highlights van het actuele parket-assortiment. Parador: "Het is en blijft een topfavoriet, die inspireert door zijn rijkdom aan varianten: nieuwe decors en formaten tonen de klassieker van zijn beste kant: naast minerale tonen zijn op dit moment felle en grijstinten bijzonder populair. Met de eiken pure-kleurtoon heeft Parador een decor ontwikkeld dat er als onbehandeld hout uitziet, dat aansluit bij de trendy Scandi-stijl en naadloos integreert in een natuurgetrouw interieur." 

Ook de interpretaties van beuk en naaldhout zoals de lariks winnen volgens Parador aan populariteit.
Naast royale plankformaten bestaat Parador uit scheepsvloeren met bijzonder geaccentueerde oppervlakken in moderne, heldere kleuren. "Het Chevron-design is een bijzonder hoogtepunt van het Trendtime assortiment voor een geavanceerd en klassiek, maar toch eigentijds vloerdesign. De momenteel zeer populair Franse versie van het klassieke visgraatpatroon beleeft een revival en zet nieuwe trendstandaarden", besluit een woordvoerder van Parador.

Meer informatie:
Parador
www.paradorfloors.be

Publicatiedatum: