Voor lezers van Wonen360:

Gratis tickets voor Maison&Objet

De komende editie van Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 17 t/m 21 januari 2020. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs voor interieurdesign en woondecoratie? Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt Wonen360 haar lezers ook dit jaar weer een gratis badge aan (normaal € 70,-).

(Re)Generation: Inspiratiebron Maison&Objet januari 2020
Om haar 25ste verjaardag te vieren, heeft Maison &Objet besloten om haar blik op de toekomst te richten en de nieuwste trends in het consumentengedrag van de generaties Y en Z te verkennen. Het hele jaar 2020 zal de M&O in het teken staan van het thema (Re)Generation.De januari-editie ontsluiert de behoeften en verwachtingen van een 'bevlogen generatie' die is opgegroeid met de crisissen die de economie, het milieu, identiteit en migratie beïnvloedt. De beurs van september zal de schijnwerpers richten op de wensen van de 'augmented generation', een generatie die opgegroeid is met een social media- en internetdieet. Onder begeleiding van het internationale adviesbureau voor stijl en innovatie NellyRodi, zal de M&O alle elementen die de komende 25 jaar veranderingen zullen veroorzaken, onder de loep nemen.

Gratis toegang voor Wonen360-lezers
De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link. Tijdens het bestellen wordt gevraagd een invitatiecode in te voeren, deze is: WONEN360J20

Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer informatie:
Maison&Objet
www.maison-objet.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven