Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vijfde woonwinkel Loods 5 afgelopen zaterdag in Duiven geopend

Pieter van Rossum: 'De komende jaren zullen er geen nieuwe vestigingen meer bijkomen'

Loods 5 heeft zaterdag haar nieuwste winkel in Duiven geopend. Het gebouw is gelegen aan de A12 en beslaat 19.000 m2 winkeloppervlak. Bezoekers vinden er een uitgebreid assortiment aan woon- en lifestyle artikelen. De openingsdag trok direct veel belangstelling, aldus woordvoerder Pieter van Rossum."Al voor half 10 stonden er zo'n honderd mensen die we vanwege de kou nog voor de opening hebben binnengelaten. Dat waren vooral familie en vrienden van het nieuwe personeel. Maar al snel kwamen er mensen met winkelkarren, shoppers en bolderkarren de zaak binnen. Die gingen ├ęcht winkelen. Terugkijkend zijn we ontzettend tevreden over het verloop van deze eerste dag. Op wat haperingen na, zoals een roltrap die af en toe uitviel, is de openingsdag goed verlopen."Loods 5 in Duiven heeft haar intrek genomen in een nieuwbouwpand. In april werden de eerste heipalen geslagen en vanaf dat moment is er zonder oponthoud gewerkt om het gebouw in gereedheid te brengen voor de oplevering. Bij Loods 5 Duiven kunnen bezoekers zeven dagen per week terecht in 328 verschillende units van in totaal 106 verschillende deelnemers die allemaal een eigen, uniek assortiment aanbieden met de focus op wonen en lifestyle.

Daarnaast biedt een ruim restaurant bezoekers de gelegenheid om tijdens het winkelen van een lunch of kop koffe te genieten. De winkel is gelegen op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf, aan de Cartograaf 14, en heeft een parkeergarage met 600 parkeerplekken. "Vergelijkbaar met Amersfoort, waar we ook een ondergrondse parkeergarage hebben en het winkelend publiek via een betonnen trap op de 1e etage uitkomt. Daar is onze sfeervolle entree te vinden en worden ze vriendelijk begroet door mensen van de infobalie", legt Pieter van Rossum uit. 

Vijfde winkel
Het is de vijfde winkel die is geopend. Eerder konden klanten al terecht in Zaandam, Sliedrecht, Amersfoort en Maastricht, waar 7 maart jl. een winkel opende in de oude Sphinx-fabrieken. "Wat de openingen van nieuwe winkels betreft, zijn we voor 2020 klaar. Ook voor de komende jaren zullen we het bij deze vestigingen houden, zo verwacht ik. We hebben ook nog een outletwinkel, Garage in Zaandam", vertelt Pieter.

Loods 5 is een retailconcept waarbij deelnemers een unit kunnen huren waarin ze een eigen assortiment aanbieden. Dat maakt het concept uniek in Nederland en zorgt ervoor dat je met iedere woonwens in de winkel terecht kunt. Daarnaast zorgt een vast team aan stylisten ervoor dat door de hele winkel genoeg wooninspiratie te vinden is.

Jubileumjaar
In december 1999 opende de eerste winkel in Zaandam. Wat begon als factory outlet is uitgegroeid tot een volwaardige woonwinkel met inmiddels vijf vestigingen en een garage outlet. Loods 5 viert in december van dit jaar haar 20-jarig bestaan.

Meer informatie:
Loods 5
[email protected] 
www.loods5.nl