Sense pvc vloeren zijn vinylvloeren voor zowel residentieel als commercieel gebruik. De vloeren zijn ontstaan uit eigen ontwerp en productie. "De kwaliteit van afwerking, de natuurlijke uitstraling en de zuivere samenstelling voeren de boventoon", laat een woordvoerder van Sense weten. "De eerste Sense dealers hebben in de afgelopen weken de boek- en/of tegeldisplays ontvangen. Hiermee kunnen ze op een overzichtelijke manier de vele decoren en legmogelijkheden van Sense PVC laten zien, inclusief de nieuwe, ultramatte decoren met een glansgraad tussen de 2 en 4." 

"De korte bedrijfskolom van productie tot en met verkoop resulteert in de beste prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering wordt gewaarborgd door de grote beschikbare voorraad. Het assortiment bestaat uit vijf verschillende legwijzes. Voor iedere toepassing is er een juiste vloer. De collecties bestaan uit natuurlijke houtdecoren en steendecoren in diverse afmetingen. Zeer populair zijn de extra brede vloerdelen. De toplaag is extra behandeld met een PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriƫle behandeling", vertelt een woordvoerder van Sense.

Milieubewuste keuze
Sense PVC vloeren zijn voorzien van het REACH Certificaat. Dat betekent dat de producten volgens Europese maatstaven zijn geproduceerd en geen onzuivere stoffen bevatten. Zo zijn de vloeren ook volledig recyclebaar. De PVC vloeren hebben een uitstraling van onbewerkt hout en een antislip van r10. Dankzij de 10 dB geluidsreductie zijn alle SPC-click vloeren ook geschikt voor appartementen. 

Sense vervolgt: "PPC levert de meeste Sense PVC vloeren uit voorraad. Dat betekent dat de unieke 4-uurs garantie ook op deze vloeren van toepassing is. Bij productiefouten leveren we binnen vier uur vervangend materiaal op de werkvloer. 
De Sense dealers zijn allemaal terug te vinden op de Sense PVC website. Hier kunnen consumenten de dichtstbijzijnde dealer zoeken en samples aanvragen. PPC stuurt de samples af naar de desbetreffende dealer waar de consument dit vervolgens af kan halen.

Interessant om ook Sense PVC dealer te worden?
Bel Sebastiaan Hermsen: 06-14873999.

Meer informatie:
Sense PVC
info@sensepvcvloeren.nl
www.sensepvcvloeren.nl