Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rechthoekig vloerkleed van gerecycled materiaal

Sand is een rechthoekig vloerkleed van gerecycled materiaal dat is ontworpen door Kristine Five Melvær. De Heymat+ collectie bestaat uit vier verschillende driedimensionale motieven die inspireren tot een rustige aanwezigheid wanneer je door de deuropening stapt. "We doen wat we kunnen om het milieu te beschermen. Het oppervlak van de mat is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Heymat+ heeft een ruw gestructureerd oppervlak met een hoog absorptievermogen", laat een woordvoerder weten.

In de vier ontwerpen zijn de monochrome kleuren en de driedimensionale motieven aan elkaar gebonden. De motieven zijn geïnspireerd door rustgevende, sensuele uitdrukkingen die zijn gekoppeld aan zand, water en vegetatie.

Sand is geïnspireerd op Japanse Zen-tuinen, heeft een rustige beige kleur die prachtig overeenkomt met de naam van de mat. Het driedimensionale patroon is zowel tactiel als meditatief en creëert een rustige sfeer bij de deur.Meer informatie:
Kristine Five Melvær 
me@kristinefivemelvaer.com
www.kristinefivemelvaer.com

Publicatiedatum: