Algemeen directeur Peter Kuipers vertrekt eind dit jaar bij mFLOR om per 1 januari 2020 te beginnen als algemeen directeur bij Rinos.

Eef van Leusden, mede-eigenaar van mFLOR: "Helaas gaat Peter ons na acht jaar verlaten. Samen kunnen we terugblikken op een bijzonder mooie samenwerking, waarin we veel met het bedrijf en onze merken mFLOR en Solcora hebben kunnen realiseren. Mede namens alle collega’s wil ik Peter dan ook veel succes en plezier wensen in zijn nieuwe uitdaging." 


Op 30 oktober jl. plaatste Wonen360 een interview met Peter Kuipers.

Peter Kuipers: "Ik heb met veel plezier en passie gewerkt bij mFLOR. In die jaren hebben we met z’n allen diverse mooie ontwikkelingen gerealiseerd, waar ik met trots op terugkijk. Uiteraard wens ik (iedereen bij) mFLOR veel succes. Ook voor 2020 staan er weer een aantal interessante introducties gepland voor de sterke merken mFLOR en Solcora!", geeft hij aan.

De nieuwe werkgever van Peter is een veelzijdige specialist op het gebied van kwalitatieve kokosmatten en schoonlooptapijt, zowel voor de residentiële als voor de professionele/projecten markt. "De pay-off van Rinos luidt niet voor niets: supporting the perfect entrance."