Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moderne tapijten van Mohebban Milano

Mohebban Milano staat voor vakmanschap en kwaliteit in moderne tapijten, die zijn gemaakt van de beste materialen in India en Turkije. Ervaring en passie garanderen een perfect product, van een grote charme en verfijning, dat in staat is om elke omgeving te optimaliseren.

De mogelijkheid om elk vloerkleed op maat te maken - op verzoek, zowel voor de woon- als projectsector - is een onderscheidend kenmerk van Mohebban Milano dankzij de flexibiliteit waarmee de laboratoria zijn gestructureerd. Editions en Collections zijn de macroseries van het merk: eerstgenoemde werkt met belangrijke ontwerpers die buiten het bedrijf staan, en Collections is toegewijd aan de interne stijlafdeling die een sterke, lange traditie heeft en samengewerkt in tal van interieurprojecten die veel van elkaar verschillen.


 
De mogelijkheid om voor elke omgeving het juiste product te bieden, wordt grotendeels gedemonstreerd door oplossingen voor interieurontwerpen die totaal verschillend zijn en zich in de meest uiteenlopende contexten bevinden, zoals blijkt uit de selectie van de hotels:

Bushtop Camps Tanzania 
Bushtop Camps in Tanzania belichaamt de 'wilde luxe' en bestaat uit prachtig ingerichte tenten. De tapijten van de Patchwork Collection zijn volledig geïntegreerd in de omgeving van lichte en warme tinten, die typerend zijn voor de savanne.


 
Biblos Hotels & Resorts Projects Turkije 
In Biblos Hotels & Resorts Projects in Turkije voegen de vloerkleden van de Loft Collection een vleugje kleur toe in de verfijnde slaapkamers en bieden een sfeer die comfort en rust combineert.


 
Edit Lofts
Edit Lofts is gevestigd in Turijn en bestaat uit elf lofts die worden gekenmerkt door beton, staal en brede ramen die een industriële stijl vormen van formele, onbewerkte en zeer elegante oplossingen. De stukken uit de Vintage Collection creëren een perfecte trait d’union tussen de verschillende elementen en materialen.

Meer informatie:
Mohebban Milano
www.mohebbanmilano.com

Publicatiedatum: