Alles wat Co van der Horst doet komt voort uit een diepe liefde voor het interieur in al haar facetten. En die liefde deelt Co van der Horst op de Masters of LXRY 2019, the Love Edition met SieMatic, Miele en Intermat van 12 t/m 16 december in een schitterend ‘liefdesnest’.

Love for Lobby Living
Wat is er mooier dan het delen van liefde? De Lobby Living-trend is niet voor niets 'hot'. Luxehotels zijn al decennialang een inspiratiebron. En net als met die heerlijke bedden en handdoeken, willen we ons ook in luxe en comfort kunnen onderdompelen in onze woonkamer. Lobby Living is een trend die geïnspireerd is op de lobby's van 5-sterren hotels. Het staat voor een warme en smaakvol gemixte opstelling van fauteuils, banken, kleden en tafeltjes waarbij je elkaar altijd in de ogen kunt kijken. En in de met teddy-bear stoffen beklede banken kruip je natuurlijk heerlijk bij elkaar.

Voor de Love-Living van Co hebben de architecten van Studio Co (een onderdeel van Co van der Horst dat puur maatwerk biedt) gebruik gemaakt van de nieuwste collecties van Maxalto. Dit kosmopolitische Italiaanse designhuis staat voor raffinement en luxe, en is onderdeel van B&B Italia.

Co van der Horst presenteert een aantal schitterende Maxalto-primeurs voor de Nederlandse markt, zoals de Apollo-sofa's by Antioni Citterio. Kleur- en materiaalgebruik zijn gebaseerd op de stijl van nude confidence: neutrale, blanke kleuren waarbij de verfijning zit in de textuur en tactiliteit van de materialen. Ronde vormen in de zitelementen geven de living een eigen, uitnodigend karakter.

De Lobby-Living is gestyled met de karakteristieke lampen van Roll&Hill uit de VS, prachtige satijnstoffen gordijnen van Dedar, en de verrukkelijke premium home fragrance van Onno.

Wil je een liefdevol interieuradvies, of een heerlijke cocktail van London Essence in een inspirerende omgeving? Kom dan bij Co van der Horst langs op de stand nummer 26. En vergeet niet een foto te posten in de speciaal ontworpen Love instabooth!

Meer informatie:
Co van der Horst
www.covanderhorst.nl