Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met twee Grandioze Garagedeur Dagen

Novoferm zorgt voor reuring bij haar dealers

Deze vrijdag en zaterdag (29 en 30 november) houdt fabrikant Novoferm samen met zijn dealers een landelijke actie in Nederland. Doel is om zoveel mogelijk consumenten te verleiden met aantrekkelijke prijzen en interessante acties. Dat lijkt op voorhand geslaagd, want de vorige keer dat de Grandioze Garagedeur Dagen georganiseerd werden (op 4 en 5 oktober) werden er op deze twee dagen net zoveel garagedeuren verkocht als normaal in een hele maand”, vertelt senior accountmanager Herbert Rink van Novoferm.


De Duoport is de meest verkochte. Openslaande deuren zijn in trek. 

Potentiële klanten die deze dagen de showroom van de Novoferm dealers bezoeken en een garagedeur bestellen, krijgen 25% korting op de deur, glad voor de prijs van woodgrain (dat wil zeggen: exclusieve gladde oppervlakte structuur voor de prijs van de standaard woodgrain uitvoering), én een gratis LED verlichtingslijst. "Tevens dingen zij mee - zo gauw de order is geschreven - naar een gratis garagedeur (exclusief opties en montage). Op 2 december trekt de notaris uit alle inzendingen vier winnaars die de garagedeur niet hoeven te betalen", legt Herbert uit.

Een kijkje in de Goese vestiging van Decokay Elenbaas-Noom. In alle winkels van het Zeeuwse bedrijf zijn de deuren live te bewonderen. 

De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Een van hen is Decokay Elenbaas Noom, met drie vestigingen in Zeeland. "Wij zijn overigens de enige Decokay in Nederland die garagedeuren verkoopt. Voor ons bedrijf een mooie extra activiteit waarmee we in 2007 begonnen zijn. Dankzij onze eigen montagedienst zijn we er erg succesvol mee. Heel veel woonwinkels hebben niet de technische capaciteiten in huis", weet directeur Jan Elenbaas te vertellen. Ook zijn verwachtingen zijn positief gestemd.

“Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met de betreffende Novoferm dealer. Daarom is het voor de consument belangrijk om naar de zaak te komen. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk daarbij aan sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar of aan openslaande garagedeuren eventueel in thermisch onderbroken uitvoering", legt Herbert uit.

"De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, De Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze." 

Meer informatie:
Novoferm Nederland B.V.
Bedrijvenpark Twente 187
7602 KG Almelo   
+31 546 580 680
www.novoferm.nl