Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1e Trendlab/DeRetail-editie Gaby van Gestel en Blanche Defourny:

"In een snel veranderende wereld moet je als ondernemer je best doen om relevant te blijven"

Trendwatcher Gaby van Gestel en retailadviseur Blanche Defourny bundelen hun krachten en organiseren hun eerste retail-event Trendlab/De Retail-editie. In Kitchen & Bar Vondelpark3 laten zij op donderdag 9 januari a.s. zien hoe je je bedrijfsvisie voor de komende jaren kunt bepalen en concreet kunt vertalen naar een winkeluitstraling met bijpassend lifestyle-assortiment.  Doordat ze retailtrends op lange èn korte termijn bespreken, is het event interessant voor B2C en B2B ondernemers, strategen, marketeers, inkopers en sales medewerkers. "We nemen de bezoekers mee van visie tot winkelvloer in een even sprankelend als ook concreet trendverhaal", laat Gaby weten.

"We willen maatschappelijke thema's die in 2020 spelen vertalen naar de behoeftes van de consument. We leven in een snel veranderende wereld waarin je als ondernemer je best doet om relevant te blijven. Vanuit een lineair stelsel transformeert de economie naar een circulair model."

"Groei van je bedrijf maakt plaats voor betekenis geven, zonder het winstoogmerk daarbij uit het oog te verliezen. Maar hoe verander je naar een circulair model, welke kansen biedt dit jou als ondernemer en waar begin je? Door een aantal jaren vooruit te kijken willen we sturing geven aan fabrikanten wat ze het beste kunnen leveren aan de retailers. En vervolgens aan de retailers welke richting ze hier mee op kunnen, door ze concrete handvatten te bieden hoe ze het beste in kunnen kopen. Hoe in te spelen op het actuele thema: waar staan zij voor en hoe kunnen ze dat vertalen in hun bedrijf."


Initiatiefneemsters Gaby van Gestel (l) en Blanche Defourny.

Gaby is trendwatcher en spreekster op diverse beurzen en events, daarnaast heeft zij haar eigen ontwerpbureau en modelleert zij met haar bedrijf GABLAB trendscenario’s die de schoonheid van de toekomst onthullen.
Blanche heeft jarenlange passie en ervaring op het gebied van retail, sales, inkoop en visual merchandise. Dit resulteerde in haar succesvolle winkel &Klevering Oost. Blanche selecteert telkens weer een breed assortiment aan producten die elkaar onderling versterken. Daarmee speelt ze feilloos in op de laatste trendontwikkelingen. Gaby vervolgt: "We willen tijdens het event mensen inspireren en motiveren om aan de slag te gaan met onze tips. Ook technologische innovaties gaan we niet uit de weg."

Het event vindt plaats op donderdag 9 januari a.s. in Amsterdam. Inschrijven kan hier. Inschrijvingen tot en met 9 december a.s. kunnen gebruik maken van het speciale early-bird tarief. 

Meer informatie:
Gablab
info@gablab.nl
www.gablab.nl 

Blanche Defourny
info@blanchedefourny.com