Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Systeem specifiek afgestemd op Nederlandse stelkozijn-montage'

Invisivent NL: natuurlijke toevoer van verse lucht

"Slim ventileren herken je bij Renson aan de ‘+ in ventilatie’. Die ‘+’ staat voor onderhoudsvriendelijke ventilatie op maat van de omgevingsfactoren en van de persoonlijke behoeftes van de bewoners op het gebied van van comfort en gezonde binnenlucht. Of de keuze dan valt op een systeem D+ (WTW – Endura Delta) of C+ (Healthbox 3.0) maakt weinig verschil op vlak van energieprestaties. Met beide systemen wordt perfect voldaan aan de eisen voor BENG of voor NOM-woningen. In het geval van C+ ventilatie komt daar wel een specifiek raamventilatieroosters bij kijken: de Invisivent NL", laat woordvoerder Roel Berlaen weten.

Invisivent NL staat voor een uitgebreid assortiment raamventilatieroosters dat compatibel is om bovenop de meest courante raamprofielen te monteren. Invisivent NL is ook verkrijgbaar in een akoestische (AK Basic en AK High voor 2 mogelijke niveaus van geluiddemping tot 42 dB). Beide akoestisch geïsoleerde raamventilatieroosters zijn trouwens tevens beschikbaar in een ‘High Rise’ uitvoering, specifiek voor windbelaste toepassingen zoals hoogbouw, appartementsbouw en aan de kust. Alle Invisivent NL roosters kunnen trouwens zowel verkregen worden voor plaatsing op alu ramen, als voor plaatsing op verdiept profiel kunststof ramen.

Geen tocht- of lawaaihinder
De toegevoerde ventilatielucht krijgt dankzij de vormgeving van de klep in de Invisivent NL een opwaartse beweging mee waardoor de lucht zich tegen het plafond gelijkmatig vermengt onder de al aanwezige lucht in de ruimte. Dit ‘Coanda-effect’ zorgt ervoor dat er geen sprake is van ‘koudeval’ of tocht.
Het Invisivent NL raamventilatierooster is specifiek afgestemd op de Nederlandse stelkozijn-montage, met een extra aanslagprofiel aan zowel de zijkanten als bovenaan. Zo loopt ook de rubberdichting van het raam door in het ventilatierooster erboven, zodat raam en rooster als één geheel rechtstreeks vastgeschroefd kunnen worden tot in het houten stelkozijn, perfect wind- en waterdicht. Esthetisch geeft dat een mooie oplossing die het uitzicht van suskasten en glasroosters ver overstijgt.

Meer informatie:
Renson
Industriezone 2 Vijverdam
Maalbeekstraat 10
B-8790 Waregem 
Tel. +32 56 62 71 11
www.renson.eu
info@renson.be

 

Publicatiedatum: