Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier firma's uit meubel- en interieurbranche op lijst 100 snelst groeiende Nederlandse bedrijven

Vier ondernemingen uit de woon- en interieurbranche hebben een plekje verworven in de lijst van 100 snelst groeiende Nederlandse bedrijven van 2019, samengesteld door Het Financieele Dagblad.

Table du Sud B.V. is de hoogst genoteerde, gevolgd door La Tenda BV, Mauron Kantoormeubelen BV en Euro Furniture Import BV. De zogeheten FD Gazellen top 100 wordt aangevoerd door vastgoedbedrijf Credit Linked Beheer. 

Om in deze lijst te komen, zijn omzetgroei, personeelsgroei en winstmarge van belang. 'Afgelopen weken verdienden 770 bedrijven het predicaat FD Gazelle. Dat zijn bedrijven die ten minste 20% omzetgroei hebben geboekt van 2016 tot en met 2018. De ondergrens voor de omzet in het eerste meetjaar bedraagt € 250.000 en ook is 2018 winstgevend afgesloten', meldt het FD.

In de top 100 staan zoals gemeld vier bedrijven die zich bezig houden met meubilair en andere interieurproducten. Op 35 staat Table du Sud B.V. (vervaardiging van meubels) uit Heeze met een omzet van €3,1 mln, een omzetgroei van 215%. Het bedrijf heeft 30 werknemers in dienst.

Op 81 is La Tenda B.V. (groothandel in deurgordijnen) uit Deurne te vinden. Het bedrijf heeft twee werknemers in dienst, boekte een omzet van €0,6 mln en kende een omzetgroei van 133%. 

De 85e plaats wordt ingenomen door Mauron Kantoormeubelen B.V. (verkoop tweedehands kantoormeubilair) uit Nijmegen, met een omzet van €0,7 mln. De omzet van het bedrijf, dat zeven personeelsleden telt, groeide met 102%.

Op 96 staat Euro Furniture Import B.V. (groothandel meubelen) uit Rotterdam met een omzet van €6,9 mln, hetgeen een groei betekende van 402%. Het bedrijf bestaat uit drie werknemers.

Bron www.fd.nl