De Oostenrijkse producent van designmeubilair Team 7 biedt speciale woonprogramma's aan voor home entertainment. De basis hiervoor wordt gevormd door een corpus in zuiver natuurhout dat de klankontwikkeling optimaal ondersteunt. Dit speciaal ontwikkelde programma biedt volgens de fabrikant oplossingen voor alle home entertainment toepassingen.

"In Team 7, producent van natuurlijk hout designmeubilair, zit muziek. Zelfs Steinway & Sons gebruikt het hout van deze meubelproducent voor zijn piano's. Want voor een perfecte klank zijn perfecte basismaterialen essentieel", vertelt een woordvoerder van Team 7."

Het hout van Team 7, uitsluitend afkomstig uit eigen, duurzaam beheerde Europese bossen, krijgt alle tijd om te drogen volgens de regels van de kunst. Dit zorgt voor die speciale klankbeleving.
De verwerking gebeurt met een extreme precisie en kwaliteitscontrole, waardoor het hout geschikt is voor de meest veeleisende toepassingen. Dit zuivere, massieve natuurhout laat klank prachtig resoneren, met een zuiverheid en mooie diepe bassen.

Modulair en op maat
De home entertainment meubelen worden op maat, in een houtsoort naar keuze, uitgevoerd. Vrijstaand in het interieur te plaatsen of te integreren in de kastsystemen en woonwanden van Team 7.

Een ventilatiesysteem voorkomt oververhitting van apparatuur. Het toegankelijke kabelmanagement en de doordachte indeling verzekeren maximaal comfort. In de kabelklep is een Qi-lader geïntegreerd om smartphones en tablets draadloos op te laden. De subwoofermodule is discreet vormgegeven en kan direct op de vloer staan. Storende vibraties worden zo vermeden.

Meer informatie:
Team 7
info@team7.at 
www.team7-design.com