Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foster's nieuwe inbouwspoelbak Milanello

De Milanello is een enkelvoudige roestvrijstalen inbouwspoelbak met afdruiprek. Het is de nieuwste toevoeging aan de Foster Milano-collectie, met meerdere wastafels en aan de onderkant aan de rand van de wastafels waar meerdere accessoires onafhankelijk van elkaar geschoven kunnen worden voor praktisch en ergonomisch gebruik. Het formaat van 52 cm maakt het compatibel met de meeste modulaire keukens. De originele meegeleverde zwarte roosters kunnen de wasruimte volledig afsluiten en zijn daarom altijd netjes en elegant. Het product is vaatwasmachinebestendig en kan worden gebruikt als steunoppervlakte, voor snijden, wassen en als afdruiprek, spoelen in de bak of op de bodem. De Black Grills zijn hygiënisch, licht en bestendig en zijn met het oog op de natuur 100% ecologisch, FSC en NSF-gecertificeerd.

De Foster Milano-spoelbak heeft een ingenieus ontwerp dat het eenvoudig maakt om een ​​groot aantal optionele accessoires te gebruiken. In de bovenste ondersteunende trede bevinden zich de innovatieve zwarte roosters, waardoor een groot en praktisch oppervlak wordt gecreëerd voor het spoelen van voedsel en serviesgoed. De tweede trede is bedoeld voor een combinatie van accessoires, waardoor sommige handelingen praktisch en veilig zijn: spoelen, aftappen, snijden, raspen ... alles kan in de gootsteen worden gedaan. Op deze stap kan men de zwarte roosters laten rusten, waardoor het mogelijk is levensmiddelen te spoelen zonder dat ze in contact komen met de bodem van de gootsteen, die vuil kan zijn.

De dikte is 1 mm, met grote stevigheid voor een eeuwig leven. Het product heeft een diamantvormige bodem waardoor er een perfecte waterstroom is en het product eenvoudiger is schoon te maken.

Piletta-space: zelfs het afval is design. De elegante SPACE stalen deksel sluit de afvoer af en laat geen zichtbare resten achter in de korf die eronder zit. Space heeft ook een kleine voetafdruk en maakt optimaal gebruik van het compartiment onder de gootsteen mogelijk. Piletta-space is gemaakt van foster-geborstelde afwerking AISI 304 roestvrij staal.

Meer informatie:
Foster
www.fosterspa.com

Publicatiedatum: