Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jubileumfeest wordt gevierd met spraakmakende sprekers

BNS Crisp: 10 jaar professionele stylisten in de hoofdrol

BNS Crisp, de Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten viert in 2019 haar 10-jarig bestaan. Kennis uitwisselen, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden.

Een woordvoerder van de vereniging vertelt: "Dit doen wij door te programmeren voor onze ruim 350 leden, onder andere door het organiseren van informatieve en inspirerende bijeenkomsten en events. Zowel voor nieuwkomers als ervaren stylisten met vlieguren. Daarbij hanteren wij verschillende invalshoeken, zoals interieurstyling zakelijk en particulier, vastgoedstyling en groenstyling."


 
"Alle disciplines worden verder geholpen in het stylingvak met een interessant aanbod, zowel centraal als regionaal. Maar ook zijn wij actief in de markt en bieden wij onze leden mooie partnerschappen met vak gerelateerde bedrijven binnen de interieur- en groenwereld. Een landelijk dekkend netwerk van professionele stylisten staat in de startblokken om je van dienst te zijn", vervolgt een woordvoerder van BNS Crisp.

Feest
Op vrijdag 22 november vieren zij hun 10-jarig bestaan. "Een feestje vieren, dat moet op een toffe locatie die op zichzelf al inspireert. En dat is wat ons betreft gelukt. Kanaal 30 is een creatieve broedplaats in Utrecht, waar ondernemers, bedrijfsleven en publiek elkaar ontmoeten. Een bruisende omgeving die overduidelijk past bij het vak van stylist. Een prachtig decor om ons 10-jarig jubileum te vieren. Deze dag wordt gevuld met onder andere diverse spraakmakende sprekers. Klinkende namen zoals Jelena Brillenburg Wurth (ambassadeur interieurstyling BNS Crisp, interieurstylist Ruimadvies), Carla van den Puttelaar (image consultant en hoofdredacteur vakblad Kleur&Stijl), Marie Gon (topstylist), Heleen van Gent (kleur trendforecaster), Mary Hessing (tijdschriftengoeroe van Libelle, Residence tot WOTH – wonderful things), Marcelle Veldhuis Andringa (Stijlinspirator), Ine Stultjens (marketingmanager Auping), Machteld Rijnten (initiatiefnemer van de eerste Nederlandse Duurzame Woonbeurs), Arne Lubbers (eigenaar Visual Builders). Genoeg inspiratie en een mooie gelegenheid om te netwerken, met als afsluiter een walking dinner", besluit BNS Crisp.

Wat nog meer
Ook geven ze een eerste inkijkje in de nieuwe website van BNS Crisp en onthullen het jubileum magboek. Bezoekers ontvangen een toffe goodiebag na afloop. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door onze leden, dierbare vrijwilligers, partners en Nimeto studenten.

Nog geen partner of stylist, vriend van BNS Crisp of op een andere manier verbonden? Ook dan is er de mogelijkheid om te komen kennismaken en sfeer te proeven. Het aantal plaatsen voor niet leden en partners is gelimiteerd. 

Voor meer informatie en het volledige programma klik hier.

Meer informatie:
BNS Crisp
info@bnscrisp.nl 
www.bnscrisp.nl

Publicatiedatum: