Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor de juiste bereiding van Oosterse gerechten

BORA presenteert inductiewok van glaskeramiek

De populariteit van de Aziatische keuken is al jaren aan een opmars bezig. Met zijn doeltreffende inductietechnologie en aantrekkelijke design is de BORA inductiewok van glaskeramiek een absolute must voor liefhebbers van de oosterse kookcultuur.

BORA zorgt voor de perfecte combinatie van eeuwenoude Chinese traditie, moderne technologie en vernieuwend keukendesign. Hoogwaardige materialen, zoals glaskeramiek van de gespecialiseerde fabrikant SCHOTT® en zuiver roestvrij staal, bepalen de norm.

Dankzij de concave (driedimensionale kom) wordt ook de buitenwand van de wok volledig en gelijkmatig verwarmd. Op die manier kan het typische aroma van de wok zich ten volle ontwikkelen. Malse groenten en stukken vlees of vis worden voorzichtig gekookt.

De vermogensregeling is precies af te stellen en gaat tot een powerniveau van 3000 watt. Ideaal voor krokante en knapperig verse roerbakgerechten. Doordat het oppervlak geen naden heeft, is het ook uiterst makkelijk te reinigen. Voeg daarbij het efficiënte kookveldafzuigsysteem van BORA, dat kookdampen rechtstreeks bij het kookveld naar beneden afzuigt, en koken met de wok staat garant voor eindeloos plezier.

De inductiewokpan
Bij de BORA inductiewok van glaskeramiek moet een wok worden gebruikt die zich tegen oververhitting beschermt door bij toenemende temperatuur zijn magnetische eigenschappen te verliezen. Daarom beveelt BORA zijn inductiewokpan aan. Deze is als accessoire verkrijgbaar en gemaakt van hoogwaardig, 7-lagig materiaal.

Over het bedrijf
BORA Lüftungstechnik GmbH is gevestigd in het Opper-Beierse Raubling en is sinds 2007 succesvol ontwikkelaar en verkoper van kookveldafzuigsystemen die, met behulp van een gepatenteerde technologie, kookdampen naar beneden afzuigen. De innovatieve productlijnen BORA Pure, BORA Basic, BORA Classic en BORA Professional worden in 60 landen over de hele wereld verkocht.

www.bora.com 

Publicatiedatum: