Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE

Tevreden geluiden op COCOON&vtwonen beurs

Veelal tevreden geluiden op de dertigste editie van de COCOON&vtwonen beurs. De organisatie mocht op vrijdag 15, zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 november heel wat bezoekers verwelkomen in Brussels Expo. Daar troffen zij een groot aantal bekende en nieuwe exposanten aan.

Elk jaar kiest COCOON een thema en kleur om de bezoekers te inspireren bij de creatie van hun nieuwe interieur. Op basis van de huidige en toekomstige trends, had COCOON dit jaar het thema "Wabi-Sabi" (de schoonheid van imperfecties) en de kleur "flesgroen" gekozen om vitaliteit te geven aan de neutrale kleuren van wabi-sabi.



Vier dagen lang stond Brussels Expo in het teken van interieur, decoratie én vtwonen met de grootste woon- en interieurbeurs van België. Er was een volledig gestyled vtwonen huis van 110 m² te bewonderen, diverse workshops konden worden gevolgd. In de Shopping Zone konden alvast de eerste kerstcadeaus worden ingeslagen

Dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen om maar twee hallen in gebruik te nemen. Hierdoor ervoeren velen de beurs als knus, gezellig en toegankelijk. Hiernaast zijn er goede zaken gedaan en zijn vele exposanten tevreden over hun verkopen.

Een rondgang langs verschillende standhouders leverde niet alleen een mooie fotoreportage op, maar ook merendeels tevreden reacties. De meerderheid van de exposanten kijkt dan ook met een tevreden gevoel terug op Cocoon 2019.  

Klik hier voor de volledige fotoreportage van Cocoon 2019.