Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Deze stuurt meldingen wanneer voedsel bijna over datum is'

Candy lanceert slimme koelkast met vriesvak

Candy, de specialist in huishoudelijke apparaten, heeft zijn eerste koel- / vriescombinatie gelanceerd met innovatieve smart food management-technologie.

Het apparaat, dat WiFi-connectiviteit gebruikt om de vervaldatums van voedsel in de koelkast te beheren, stuurt meldingen naar de Candy Simply-Fi-app om gebruikers te laten weten wanneer voedsel bijna over de datum is.

Het beschikt ook over een koelfunctie voor drankjes, waarbij de app consumenten op de hoogte stelt wanneer drankjes tot de juiste temperatuur zijn gekoeld.

Steve Macdonald, business director, vrijstaande divisie bij Hoover Candy UK, zei tegen KBBDaily: “De Candy Bell'Ó is de perfecte mix van Italiaanse stijl, slimme technologie en efficiëntie. Met zoveel technologie binnen handbereik hebben we ervoor gezorgd dat kopers toegevoegde waarde kunnen halen uit hun aankoop door gebruik te maken van de verbonden mogelijkheden."

Meer informatie:
www.candy-domestic.co.uk 

Publicatiedatum: