Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
19 specialisten uit hospitality branche onder één dak op 3.000 m2

Satelliet Meubelen als exploitant nauw betrokken bij opening Inspirium Amsterdam

"De voorbereidingen zijn in volle gang en de puntjes worden op de i gezet, want over anderhalve week zal er niet langer Horecawerf, maar Inspirium Amsterdam op de voorgevel prijken. Een naamswijziging die uitstekend aansluit bij het complete aanbod van interieur, techniek, equipment, dienstverlening en kennis events. Want niet alleen horecaondernemers, maar ook alle andere hospitality professionals op het gebied van onderwijs, zorg, leisure, office en retail, zullen de kracht van ‘sharing success and happiness’ ervaren. Ontzettend trots om één van de Inspirium partners de zijn!" 

Dat meldt Satelliet Meubelen op haar LinkedIn-account. Vorig jaar nam het bedrijf – founding partner van Inspirium in Breda – de exploitatie van de Horecawerf in Amsterdam over. Na een totale verbouwing wordt op 28 november een tweede Inspirium geopend: Inspirium Amsterdam. Met maar liefst 19 specialisten uit de hospitality branche op 3.000 m2, alles onder één dak.Tijdens deze feestelijke dag krijgen bezoekers voldoende kans om ‘the next level in hospitality’ te ervaren. "Praat met andere hospitality professionals, laat u verrassen door de laatste trends en geniet vooral van de totaalbeleving die Inspirium Amsterdam te bieden heeft. Synergie is het sleutelwoord. Vier deze bijzondere gelegenheid samen met ons en voel de energie die vrijkomt op deze dynamische locatie aan het IJ", kondigt Satelliet Meubelen aan.

Meer informatie:
Inspirium Amsterdam
Melissaweg 43
1033 SP Amsterdam
www.inspirium.nl
info@inspirium.nl