Het Italiaanse Quadro Design presenteert twee nieuwe kranen voor de badkamer en een voor de keuken. Deze herdefiniƫren de relatie tussen minimalisme en decoratie. De Modo en Stereo-kranen voor de badkamer zijn uniek designstukken die stijl en ergonomie combineren. De series zijn ontworpen door Luca Papini en zijn verkrijgbaar in geborsteld roestvrijstaal AISI 316L in twee hoogtes en twee verschillende diameters.

De Modo-kraan wordt gekenmerkt door de maanvormige sleuven, die een meer ergonomische en precieze stroomregeling bieden. De kraan is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes en diameters en straalt een dialoog uit tussen essentie en technologie. Modo is daarmee een eenvoudige kraan die de serie universeel maakt, ideaal voor elk interieur.


Mop01 kraan

Voor de keuken biedt Quadrodesign de kraan Mop01, ontworpen door Studio Adolini. Deze kraan, gemaakt van AISI316 roestvrij staal, is uitgerust met een handdouche met een speciale magneetaansluiting die het gebruik dynamisch en functioneel maakt. De ergonomie wordt verbeterd door de meegeleverde speciale borstel die een speciale waterstraalreiniging creƫert om gerechten af te spoelen.


Stereo Kraan.

De Stereo-kraan laat zich inspireren door de klassieke handvatten van 'Hi-Fi stereo's'. Stereo is ontstaan uit technische details, een kleine 'afschuining' die de vorm verrijkt, een nette en stevige greep. De ontwerpdetails van de mechanische bewerking maken de collectie herkenbaar binnen de groep. Een nieuw object voor een oude vorm.

Ten slotte zijn alle Quadrodesign-kranen uitgerust met perlator honingraatbeluchters, die waterbesparing garanderen. 

Meer informatie:
Quadro Design
www.quadrodesign.it