Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

USFloors - COREtec neemt voor het eerst deel aan Dag van de Afwerking

USFloors - COREtec neemt voor het eerst deel aan de Dag van de Afwerking op dinsdag 26 november. Volgens woordvoerder Nicolas Cnudde van COREtec is het voor zijn bedrijf de ideale manier om het product en het merk voor te stellen aan nieuwe vakmensen. "We kijken er met heel veel belangstelling en enthousiasme naar uit. Ons volledig Belgisch verkoopteam zal aanwezig zijn en onze Belgische distributeur YEPP draagt ook zijn steentje bij door aanwezig te zijn op de stand van USFloors – COREtec", geeft hij aan.

Hans Declercq van COREtec distributeur YEPP; "We zullen de geïnteresseerde vakmensen met de nodige 'egards' ontvangen op de informatieve en inspirerende COREtec® stand. We zullen ervoor zorgen dat de vaklui mee zijn met de nieuwste trends die door USFloors – COREtec® op de markt gezet worden. Het is dus zeker de moeite waarde om voor USFloors – COREtec®  aanwezig te zijn op dé vakbeurs en het netwerkevent voor alle professionals uit de bouwsector."

Meer informatie:
Coretec - USFloors|
www.coretecfloors.com
www.yepp.be

Publicatiedatum: