Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Mooi om te zien dat er nog steeds zoveel mensen deelnemen"

Veel animo voor traprenovatietraining bij PPC

De afgelopen weken volgden ruim 100 mensen de Plinten & Profielen Centrale (PPC) training traprenovatie. Erik Brandt van PPC vertelt: “Steeds meer klanten kiezen ervoor hun aanbod te verbreden met traprenovatie, het is mooi om te zien dat er nu, in het vierde jaar op rij, nog steeds zoveel mensen deelnemen aan onze training.”

Praktijktrainer en chef monstermakerij Peter Broekman.

Tijdens de training wordt alles uitgelegd over het verkopen en goed installeren van traprenovatie. Dichte trappen, open trappen, Trenovo laminaatoplossingen, Natural Wood (eikenhout), alles komt aan bod. In deze laatste serie trainingen was ook een ‘opfrisser’ gepland, voor de mensen die de training al eens gevolgd hebben, maar graag nog eens dieper op de techniek in wilden gaan.

PPC werkt al hard aan de trainingskalender voor volgend jaar. Hierin zullen de traprenovatie trainingen ook zeker terugkomen. "Daarnaast ontwikkelen we een aantal nieuwe trainingen en gaan we ook weer trainingen verzorgen in de filialen. En natuurlijk gaan we met onze leveranciers aan de slag voor de Bijspijkerdagen. Hou de PPC website en PPC Centraal in de gaten voor de trainingsagenda", besluit Erik.

Meer informatie:
Plinten & Profielen Centrale
Weegmaat 3
Wijk bij Duurstede
www.plintenenprofielencentrale.nl  

Publicatiedatum: