objectflor biedt met EXPONA een grote range akoestische vloeroplossingen voor een breed scala aan projectmatige toepassingen. Uniek zijn de EXPONA vloeren met een compleet geïntegreerde akoestische rug, zoals bijvoorbeeld in de geheel nieuwe EXPONA SIMPLAY 19 dB collectie. Hierdoor zit alles in één product en is de vloer in één keer te verleggen. Dus geen aparte geluiddempende folie en geen extra verlijmproces. Simpel, supersnel te leggen en aangenaam voor de oren. Alle vloeren zijn direct na het installeren beloopbaar en gebruiksklaar.

De akoestische collecties van EXPONA bereiken contactgeluidsisolatie waarden van 9dB tot 25dB.

Juiste akoestische oplossing voor elk project
De akoestische LVT collecties van EXPONA bevatten alle types van applicatie. Van loose lay, dryback en semi loose lay tot tapijtplanken en clic versies. Ze zijn geschikt voor residentieel tot intensief industrieel gebruik (klasse 43) en ideaal voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De SPC Rigid CLIC versies kunnen bijvoorbeeld moeiteloos over bestaande tegelvloeren worden gelegd door hun geringe opbouwhoogte en harde kern. Dit voorkomt het doortekenen van de voegen van de vloer eronder.

Tevens zijn de CLIC versies waterdicht en kunnen hierdoor in natte ruimtes worden toegepast. Ideaal voor woningbouw of hotels waardoor vloeren kunnen worden doorgelegd in keukens of badkamers. Kleine ruimtes lijken hierdoor optisch groter en het geeft een rustig en harmonieus beeld.

Alle vloeren zijn emissie arm en voorzien van het Indoor Air Comfort Gold certificaat.

objectflor brengt onder het merk EXPONA 4 akoestische collecties:

-EXPONA SIMPLAY  (Loose lay + tapijt)

-EXPONA SIMPLAY 19dB (Loose lay)

-EXPONA CLIC 19dB (SPC Rigid Clic)

-EXPONA ACOUSTIC CLIC (Rigid Clic)

Meer informatie:
objectflor
Tel: +31 6 55 69 07 90
m.emck@objectflor.de 
www.objectflor.de