Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cotap introduceert nieuwe tapijtkwaliteiten

Vanaf deze week heeft vloerenproducent Cotap vijf vernieuwingen aan de Ambiant tapijtcollectie toegevoegd. Het Ambiant tapijt geeft naar eigen zeggen een natuurlijk en geborgen gevoel en is in veel uitvoeringen en moderne kleuren beschikbaar. "Tapijt maakt de akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Aan de andere kant dempt tapijt vele contactgeluiden. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud", vertelt een woordvoerder van Cotap. 

Madison
Madison is een chique gesneden pool van 100% polyamide en geschikt voor projectmatig gebruik. Leverbaar in maar liefst 14 gemĂȘleerde kleurcombinaties.

Weave tex
Weave tex is een zeer sterk en slijtvast tapijt met een natuurlook uitstraling. Leverbaar op zowel 400 cm als 500 cm breed en tevens geschikt als vloerkleed.

Pittsburgh
Pittsburgh is een comfortabel gesneden poolkwaliteit, geverfd door solution dyed. Hierdoor hebben agressieve stoffen weinig invloed, omdat de vezels door en door gekleurd zijn. De Pittsburgh is leverbaar in 13 kleuren en beschikt over Indoor Air Comfort certificaat. Dat garandeert dat producten voldoen aan richtlijnen rondom een lage VOC-uitstoot. 

Scottsdale
De serie Scottsdale is projectgeschikte kwaliteit, leverbaar in 11 kleuren. Gemaakt van 100% polyamide SDN garen die UV-bestendig zijn en kleurecht. Hierdoor is het tapijt goed te reinigen.

Riverside
Riverside is tevens een projectgeschikte kwaliteit, gemaakt van 100% polyamide SDN. Leverbaar in 10 kleuren. Het tapijt is ook geschikt als vloerkleed. Daarnaast beschikt de Riverside, net als de Pittsburgh, over het Indoor Air Comfort certificaat.

Meer informatie:
Cotap
info@cotap.nl  
www.cotap.nl

Publicatiedatum: